Just another WordPress.com weblog

SUKE TP XSUKE…

Salam..hye all…

Skang ni da masuk hujung sem…So,bile masuk hujung sem ade dua bende..Satu bende x best satu lagi bende best.. agak2 ape ek???Sape pandai cepat angkat tgn jawab..cepat2..3 saat dr skng..3..2…1..TEETTTTT..abis masa…
Jawapannya ialah xlain xbukan…

Yang disukai ~ CUTI2 cinta…(oops itu cte baru kat wyg..:p) SEMESTER BREAK!!!!!Yeah…best2…
Yang xdisukai ~ Huhuhu…EXAM!!!!OOwh….

Tapi kan.b4 menghadapi yg suke itu,saye kene menghadapi yg x suke tu..xpe2..mcm biasa ayat version sedapkan hati

“Bersusah2 dahulu,bersenang2 kemudian ok ain..”

EXAM
Owh jadual untuk final exam kalini punyelah membahagiakan hati saye dan rakan2..seyes bahagia gile(bahagia la sgt kan..huhu)…Nah,amik ni tengok..Tapi ni jadual saye yg CTS punye student,minor EDU n Blajar di UIA..YG course len,minor len,universiti len sorry k..saye xde jadual anda..hehehe…

best kowt..hahah

huhu..xley bla kan jadual ak…da la berturut2 3 hari…then the last day,double paper..ya ALLAH..dugaan sungguh..sabar ye wahai ain dan rakan2…huhu…

btw..untuk sume la kawan2 ak..and yg juga bukan kawan ak..xkira la korg kat universiti mane course ape,sape3 yg nak amik xm tu, SLAMAT MAJU JAYA!!!!(skema kot)hahaha…ALL THE BEST k sume..chaiyok2..marilah kite sama2 mendoakan kejayaan adalah milik kita bersama demi AGAMA,BANGSA dan NEGARA…

semoga ini dalam genggaman kita..insyaALLAH

CUTI
owh..ini bende yg best ok..xtau la bagi org lain..tp bg ak ak suke sgt time cuti..sbb nye:
-balik umah..dapat jumpa ibu,ayah n adik2 ku yg tsayang(walaupun balik keje nye menyakat isya je..hehe)
-kalo balik umah,jimat duit sbb makan free..so,dgn duit tu leh la saya menabung untuk masa depan yg terjamin(ayat yg tipu..menabung la sgt kan..haha :-p)
-Owh ya…topup pun free!hahaha
-time sem break ni gak la ak xyah nak dok pk pasal exam,assignment dan segala bagai yang seerti dgnnya…

kebahagiaan...hehe

rindu ibu n ayah...=(

BUDAK RONGAK YG SENTIASA DIRINDUI..

tapi ade gak yg xbest..satu je…
-time ni kat umah nkompem2 la makanan sedap,then kalo makanan sedap2 komfem2 la nafsu tu mebuak2..bila nafsu da membuak2 paham2la ape yg terjadi..nanti lemak2 akan membiak dgn baiknya di tubuh ku yg sedia berlemak ni..owh tidak..tapi MAKAN TU BEST tau!!!!haha

papepun..ak tetap suke balik umah sebab bak kate org “RUMAHKU SYURGAKU”..org kampung i plak slalu ckp cani..”HOME SWEET HOME”..hahaah..lagipun da lame x balik tau since cuti raye aritu..sedey kan??huu~

K la..papepun,cam ak kate td.ALL THE BEST untuk sume..untuk keluargaku yg tercinta,NANTIKAN KEPULANGANKU..

ni untuk sume dan ak juge..
1)Bersusah-susahla dahulu,bersenang2 kemudian kerana di sebalik kesusahan pasti ada kesenangan.
2)Letakkan harapan mu pada ALLAh keran ALLAH la yang maha kuasa di atas segala sesuatu.
3Think positive ok.Walaupun kita jauh dari parents kita,ingat doa dan restu diorg sentiasa bersama kita.Jangan hampakan harapan mereka yg nak kite berjaya..=)

Salam…

Advertisements

Comments on: "SUKE TP XSUKE…" (2)

  1. salam.gudluck cik ain.bwat yang terbaik!
    hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: